Sluiten

FitForMe: For a balanced new you

Jouw gezondheid is voor ons het allerbelangrijkste. Ontdek wie we zijn en wat we voor je doen.

FitForMe: For a balanced new you

Jouw gezondheid is voor ons het allerbelangrijkste. Ontdek wie we zijn en wat we voor je doen.

Onze filosofie

Een maagverkleining is de eerste moedige stap naar een nieuw, gezond leven. Maar het is ook ingrijpend. Lichamelijk én mentaal. FitForMe begrijpt dat. Daarom ontwikkelen wij multivitaminen die je helpen in balans te blijven. Door jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek weten we welke vitaminen en mineralen je minder opneemt na de operatie. Daardoor zijn onze multivitaminen zo samengesteld dat je precies die extra ondersteuning krijgt. Zo zijn we er voor jou. Elke dag opnieuw. Nu, morgen en later.

Waar we vandaag aan werken


Wetenschappelijk onderzoek

Al meer dan 10 jaar maken we gebruik van wetenschappelijk onderzoek. Ook wordt er onafhankelijk onderzoek gedaan naar onze producten. Zo zorgen we voor de beste kwaliteit. En verbeteren we onze multivitaminen volgens de nieuwste, wetenschappelijke inzichten.

Voor jouw operatie

Wij maken niet zomaar multivitaminen. We kijken naar de juiste dosering, verhouding en vorm. Daardoor zijn onze multivitaminen uniek, veilig en verantwoord. Volledig afgestemd op jouw operatie.

Persoonlijk advies

We staan voor je klaar op de fijne én moeilijke momenten. Voor advies, tips of een luisterend oor. Onze FitForMe diëtisten zijn experts in bariatrie en beantwoorden al je vragen.

Meer gemak voor jou

Met een voordelig plan ontvang je elke 3 maanden multivitaminen in huis. Bezorging is gratis. Pauzeren of stopzetten kan altijd. Dus je zit nergens aan vast. Zo maken we gezond leven makkelijker.

Onze feiten


17 jaar

Toonaangevend marktleider bariatrische multivitaminen in Europa

29+

Actief in 29 landen over de hele wereld

15+

Peer-reviewed publicaties in samenwerking met medische professionals

Ons verhaal

Ieder mens is uniek. Dan is het toch gek als we allemaal dézelfde multivitamine slikken? Vanuit die visie begonnen founders Sjoerd en Simon in 2005 met een persoonlijke, op maat gemaakte multivitamine. Oorspronkelijk om gezonde mensen nóg gezonder te maken. Totdat artsen vroegen om een multivitamine voor hun patiënten: mensen met een maagverkleining.

Na jaren van testen, onderzoeken en verbeteren, in samenwerking met ziekenhuizen en medische professionals, weten we dat onze multivitaminen werken. Om de vitaminetekorten die ontstaan na een maagverkleining weer aan te vullen. Om je als herboren te voelen én in balans te blijven. FitForMe helpt hierbij. Nog vóór de operatie, maar ook als de ingreep al een tijd geleden is. We zijn er voor je. Gedurende de rest van je leven. Om elke dag het maximale uit jezelf te halen.

 

Het team

Jouw gezondheid is onze missie. Daarom ondersteunt ons team van wetenschappers, diëtisten en FitForMe experts je graag op je weg naar een gezond leven.

Ontdek onze multivitaminen

Neem contact op

Wat kunnen we voor je doen? Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Of heb je een samenwerking voor ogen? Neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!
Detected country US, selected country: US and current language benl, visited language nl, selected store BENL, current page store: BENL, currency EUR